lørdag 22. november 2014

Er vi de eneste?


Trolig er vi det eneste ekteparet som har fullført Spitsbergen på langs, 640 kilometer på ski. Det må det være lov å være litt stolte av! 
 

Lange skiturer gjør noe med hodet ditt. Det er bare det som skjer der og da som gjelder; holde varmen, spise og hvile. Resten av verden blir satt på vent, spesielt når du er utenfor dekning.
Det neste året ønsker vi å være på lange turer i lange perioder, nettopp for å komme unna hverdagens mas og jag. Ha tid til å bli på ett sted hvis det er noe der som fenger, ha tid til å sitte og se i bålet i noen timer. Kanskje bråbestemme seg for å ta en annen retning neste dag uten å måtte rekke noe i den andre enden.
 
Ett år fri betyr også ett år uten lønn og gode kollegaer. 
Hvor mye penger trenger man egentlig? Hvor lite kan man klare seg på hvis man må?
Det meste av det utstyret vi trenger har vi allerede. Mye mat er kjøpt inn, teltet er booket og klart til innflytting. Noe penger går til transport og faste utgifter. Det blir spennende å se til slutt hva regnskapet blir. Uansett kan ikke opplevelser og følelsen av frihet måles i kroner og øre. 
Jeg tror det blir mange gode opplevelser...

Denne uka har vi hatt førstesideoppslag i Gjengangeren. Det er gøy men også litt rart å se seg selv i avisa.
 
 
Tidligere har det også vært omtale i Tønsbergs Blad, den artikkelen kan du lese her: http://survey.tb.no/forbruker/reiseliv/toffingtur-ga-mersmak-1.7903563

2 kommentarer: