mandag 15. desember 2014

Vil du være med?


2014 er snart historie og vi skal virkelig skrive ny historie i 2015! Planene er delvis klare, men vi vil ikke spikre alt. 
Friluftslivets år har offisiell åpning 13.januar. Da starter vi hjemmefra og går på ski til Hardangervidda via Skrim og hytta på Ble. På hytta tar vi noen dagers pause før vi trasker videre til vidda. Turen tar nok 5-6 uker. Kanskje tar vi returen med tog, men det frister mer og mer å gå samme veien hjem igjen.

Så bærer det videre til Børgefjell i Nordland. Dette er et område det er skrevet lite om fra vinterfriluftslivets gleder, så det blir spennende. 
Så planlegger vi å gå fra Hjerkinn til Lillehammer, en flott skitur gjennom Rondane som tar ca 2 uker.
 Deler av april og mai skal vi bruke i hjemlige trakter med kajakk og solbriller!
Så pakker vi bilen og reiser nordover i noen måneder. Padling på Helgelandskysten, fotturer i Lofoten og fiske i sjø og vann er bare noen av planene her. Her lar vi mulighetene bare komme og håper på gode tips underveis.

Høsten skal vi bruke til jakt og fiske.

Formålet med friluftslivets år er i få folket ut i naturen. Vi vil gjerne ha DEG med på tur, håper du vil være med! Gi et lite hint så kan vi planlegge sammen.

2 kommentarer:

 1. Ååååå! Når dere skal padle på Helgeland, så må dere legge turen innom Selsøyvika. Det er min barndoms øy hvor jeg bodde til jeg var nesten 17. Jeg behøver vel ikke å si at det er verdens vakreste sted? ;-)

  Gleder meg til å følge med dere! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da får vi legge turen innom der, kjekt å få noen tips fra de som er lokalkjente:)

   Slett