lørdag 17. januar 2015

Drømmeåret vårt er i gang!


Første delmål er nådd; hytta vår sør på Blefjell.

Nå kan vi virkelig si at vi har gått til hytta!

Det tok oss 4 dager og gåturen var på 87,3 km totalt. Mesteparten av veien har vi gått på asfalt, men også noen glatte jorder. De siste kilometerne ble på truger i snøen. 

Siste bakkene opp til hytta.

Det er vanskelig å beskrive mestringsfølelsen. Det å nå målet kjennes helt vidunderlig, det å klare det man bestemmer seg for.

Disse 4 dagene har vært fulle av inntrykk. Hvordan skal det være plass til resten av året? De inntrykkene som kommer til å sitte lengst er nok møtene med menneskene underveis. Kaffebesøk og hyggelig prat, samt tuting og vinking langs veien varmer en sliten kropp.

Slapseføre langs riksvei 40

Det har også blitt mer blest i media enn vi hadde tenkt oss. NRK har både filmet, laget radiointervjuer og reportasjer, og i Kongsberg ble vi møtt av Lågendalsposten. Det er litt rart å få så mye omtale rundt det man driver med, men alle de positive tilbakemeldingene gjør at vi føler oss stolte og priviligerte som kan gjøre dette her.
NRK filmet da vi gikk hjemmefra.


I Kongsberg ble vi intervjuet av Laagendalsposten.

Nå er det hviledag på hytta før ferden går videre mot Hardangervidda. Da roer vi ned tempoet og skal kjenne på stillheten!

2 kommentarer:

  1. Hei.
    Takk for hyggelig prat ved Blestølen i dag. God tur videre!
    To fra Skoppum

    SvarSlett
  2. Moro å lese! Så spennende med friluftsår!! God tur, dere gode mennesker! <3 Livet er nå. <3 Hilsen Kine (tidl. Pedersen ;-) )

    SvarSlett