torsdag 10. desember 2015

Tøffingtur i vinden!

Det var mye vær på Verdens Ende.

Siste uka har vært variert. Mens de fleste strir i førjulstia koser vi oss i rådyrskogen.  Det å sitte på post i flere timer kan by på utfordringer, men det er utrolig godt å kunne være ute de få timene det er lyst nå i desember.

Tre rådyr i full fart forbi viltkameraet.

Sitter klar på post.

 
Et rådyr har finni veien ned i fryseboksen og et annet henger til mørning. Så da blir det litt mat på oss neste år også.
 
Voldsomme krefter.

Været i Vestfold er ganske ofte stabilt og fint sammenlignet med resten av Norge. Men når det først stormer er Verdens Ende et flott sted å oppleve naturkreftene på. Etter skikkelig bøtteregn først på dagen klarnet det opp og det ble en utrolig flott ettermiddag med sjøsprøyt og enorme bølger. Fasinerende og skremmende med de voldsomme naturkreftene.

Kjent landemerke på Tjøme.

Så har det også vært ei uke med "mediekjør". Først ble det direkte intervju på NRK Vestfoldsendinga. Så en lengre samtale rundt bålet med en journalist i NRK som skal lage en nettsak om oss og friluftslivets år i romjula.

Koselig prat rundt bålet.
 
Så var det filming på Krokeborgåsen til en årskavalkade for NRK Østafjells. Det blir spennende å se hva som kommer ut av det. Innslaget kommer lille julaften kl 18.30 på NRK Østafjells.

Full konsentrasjon før opptak.
 
I tillegg jobber vi med å lage ferdig et foredrag som vi kan tilby til lag og foreninger eller andre som er interessert. Så slik går dagene. Nå begynner det å bli bra med snø i fjellet så nå pakker vi pulken!

Vi fikk hyggelig besøk på Krokeborgåsen.
 
Kunstverk i natten av Milla.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar